Menu

Piqué verhuurd aan H.F.C. Haarlem

Ajax heeft Mitchell Piqué voor de rest van het seizoen verhuurd aan de, in de Gouden Gids Divisie uitkomende, HFC Haarlem. Ajax en Haarlem hebben sinds maart 2001 een samenwerkingsverband. De 22-jarige Amsterdammer zal zich dit weekend al bij de selectie van trainer Heini Otto voegen.

Mitchell Piqué debuteerde op 8 augustus 1999 in de wedstrijd Feyenoord-Ajax om de Johan Cruijff Schaal in het eerste elftal van Ajax. Hij speelde in totaal 4 duels voor Ajax 1. In die 4 optredens kwam hij 1 keer tot scoren, te weten in het uitduel tegen RKC Waalwijk op 13 oktober 2001.

In het seizoen 2000-2001 speelde Piqué op uitleenbasis voor FC Twente. Hij speelde voor de ploeg uit Enschede 12 wedstijden.

In het huidige seizoen kwam Piqué tevens uit voor Jong Ajax. In het elftal van Jan Olde Riekerink speelde hij 10 duels in het kader van de Beloftencompetitie, waarin hij 1 keer scoorde. Tevens speelde hij 3 wedstrijden in Amstel Cup-verband, waarin Jong Ajax is doorgedrongen tot de kwartfinale. Deze wordt gespeeld op 7 februari om 18.00 uur in de Amsterdam Arena.