Menu
Playlist ▶️ Lasse Schöne

Playlist ▶️ Lasse Schöne

De muzieksmaak van Lasse Schöne gaat alle kanten uit: van Frank Ocean tot Metallica, van Harry Styles tot oude Deense muzikanten. Check aflevering 1 van Playlist.


Naar welke muziek luisteren de Ajacieden in hun vrije tijd of als voorbereiding op een wedstrijd? In Playlist zoeken we het voor je uit.


Now listening
,,Op dit moment luister ik veel de laatste plaat van Frank Ocean. Ook Harry Styles (doorgebroken met One Direction) zet ik veel op. Ik ben geen fan van One Direction, mijn dochter wel overigens, maar dit vind ik erg goed, lekkere rustige muziek. Het gaat bij mij alle kanten uit. Ik lig hier in Zillertal op de kamer met Kasper Dolberg, dus er komt ook regelmatig iets Deens uit de speakers. Van die nummers die iedereen in Denemarken kent, maakt niet uit hoe oud je bent. Namen? Die zijn niet eens te vinden op Spotify, vrees ik.”

6 nummers (willekeurige volgorde) waar Lasse Schöne graag naar luistert

Voor de wedstrijd
,,Ik ben niet iemand die voor een wedstrijd per se een paar nummers gehoord moet hebben. Ik hoef me ook niet met een koptelefoon op af te sluiten. Wat er in de kleedkamer gedraaid wordt, vind ik altijd prima.”

Deze plaat neem ik mee naar een onbewoond eiland
,,Dat is moeilijk, ik heb zo’n brede muzieksmaak. Metallica, country, pop, de Deense muziek waarmee ik ben opgegroeid. Discovery van Daft Punk vind ik een wereldplaat, die mag zeker mee in het koffertje naar een onbewoond eiland. Maar het liefst neem ik wat meer platen mee, zodat ik een beetje kan variëren.”

Live
,,Ik probeer toch wel wat concerten mee te pakken. Gelukkig is de Ziggo Dome om de hoek bij de ArenA.. Ik heb Drake gezien. Ik ben geen superfan, maar het was leuk om bij de show te zijn. We zijn ook naar Madonna geweest. Haar laatste plaat is echt slecht, maar fantastisch wat ze nog laat zien op die leeftijd. Faithless heb ik ook nog onlangs gezien, ook erg leuk!”

Bekijk ook: ZiggoCam Lasse Schöne
Lees ook: Liveblog Zillertal

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Zillertal is de officiële Ajax Zomertrainingskamp-partner. Na vorig jaar houdt Ajax voor de tweede keer zijn trainingskamp in de Energy Valley. Interesse in een zomer- of skivakantie in het Oostenrijkse Zillertal? Ga voor meer informatie naar www.zillertal.at