Menu
Plezier straalt eraf bij Kids Tour

Plezier straalt eraf bij Kids Tour

De Ajax-spelersbus reisde afgelopen woensdag naar Veenendaal voor de Ajax Kids Tour. Vijf spelers maakten hun opwachting op het terrein van Topklasser GVVV, om mee te doen aan de activiteiten en natuurlijk om de nodige foto’s en handtekeningen uit te delen: Aras Özbiliz, Lorenzo Ebecilio, Daley Blind, Derk Boerrigter en de ook in Veenendaal zeer populaire Theo Janssen.

Mede dankzij het prachtige weer op deze laatste dag van november, werd het een erg leuke dag voor de 200 deelnemende kinderen. Na een warming-up met de Ajax-trainers konden de activiteiten beginnen. Er waren behendigheidsspellen, slagvoetbal en het Doel van AEGON. En om niet te vergeten: de Ajax Fan Quiz, die werd gehouden in de echte spelersbus van Ajax.

Het allermooiste was natuurlijk de aanwezigheid van de vijf Ajax-helden, die zelf ook een balletje mee trapten. Daarna kregen de deelnemende kinderen uitgebreid de tijd om met de Ajacieden op de foto te gaan en om een handtekening van hun voorbeelden te scoren.

,,Daar Theo!", lijken de kids te zeggen tegen hun Ajax-ster Theo Janssen. ,,Daar Theo!", lijken de kids te zeggen tegen hun Ajax-ster Theo Janssen.

Natuurlijk werd er door de GVVV’ers vooruitgeblikt op de wedstrijd van Ajax tegen Excelsior. Onlangs versloeg de Topklasser uit Veenendaal de Kralingers namelijk met 0-3 op Woudestein, waardoor de ploeg net als Ajax is geplaatst voor de vierde ronde van het KNVB-bekertoernooi. De Ajax-spelers hebben dus waarschijnlijk ook de nodige tips gehad voor zaterdagavond.

Even na 16:00 uur, toen ieder team op de foto was gezet met de spelers, kwam er een einde aan een succesvolle middag aan de ‘blauwe zijde’ van Sportpark Panhuis in Veenendaal.

Tekst en foto's: Ajax Kids Club

Fotoverslag Ajax Kids Tour

De deelnemers aan de Kids Tour Veendendaal staan te popelen om te beginnen. De deelnemers aan de Kids Tour Veendendaal staan te popelen om te beginnen.
Niet alleen jongetjes lieten zich van hun beste kant zien... Niet alleen jongetjes lieten zich van hun beste kant zien...
...ook meisjes lieten zich niet onbetuigd. ...ook meisjes lieten zich niet onbetuigd.
Bij de dadendrang van sommige spelers vielen figuurlijk slachtoffers. Bij de dadendrang van sommige spelers vielen figuurlijk slachtoffers.
Tot slot werd er een mooie groepsfoto met de spelers gemaakt. Tot slot werd er een mooie groepsfoto met de spelers gemaakt.