Menu

Poseren voor hoofdsponsor ABN AMRO

De technische en medische staf van Ajax betrad rond 13.00 uur het veld in de Amsterdam Arena. Andere aanwezigen waren twee lampen, een ingewikkelde fotocamera en iemand die het kon bedienen. Reden: een fotoshoot voor een advertentie van De Bank.

Nadat Tonny Bruins Slot uitgekletst was met degene die vanuit ABN AMRO verantwoordelijk is voor de sponsoring met Ajax, kon de fotosessie beginnen. Met algemene stemmen werd besloten dat allen het ritsje van het trainingsjasje een beetje open lieten, want het was tenslotte lekker weer. Vervolgens namen de stafleden de gewenste houding aan. Koeman wilde liever niet als enige een kwartslag draaien. ,,Dan lijkt het net of ik de rest van de staf mijn rug toekeer, dat kan toch niet?!", reageerde de hoofdtrainer van Ajax.

Tijdens de sessie werd gevraagd of de spelers wel altijd op tijd komen. ,,Tja, dat kunnen we nu niet controleren, he? Wij moeten allemaal hier zijn!", antwoordde Krol ad rem. Maar zo'n twintig minuten later stonden de heren verschillende malen op de gevoelige plaat en mochten ze naar binnen om de training voor te bereiden.

Het uiteindelijke resultaat van de fotoshoot is binnenkort te zien in onder andere Ajax Magazine en Ajax Life.