Menu
Prachtige goals tijdens winterse training

Prachtige goals tijdens winterse training

Tijdens de woensdagtraining werden de handschoenen voor het eerst dit seizoen uit de kast getrokken. Ondanks de kou zorgden de Ajacieden voor heel wat mooie doelpunten. Bekijk hier het fotoverslag.

De training begon voor de voetballers met veel loopwerk. De training begon voor de voetballers met veel loopwerk.
Keepers Erik Heijblok en Dennis Gentenaar werden het tweede gedeelte van de training zwaar op de proef gesteld door de veldvoetballers. Keepers Erik Heijblok en Dennis Gentenaar werden het tweede gedeelte van de training zwaar op de proef gesteld door de veldvoetballers.
Mitchell Donald vuurt sierlijk op het doel tijdens één van de afwerkoefeningen. De Ajacieden maakten woensdag behoorlijk veel mooie treffers. Mitchell Donald vuurt sierlijk op het doel tijdens één van de afwerkoefeningen. De Ajacieden maakten woensdag behoorlijk veel mooie treffers.
Jurgen Colin verzorgde de voorzetten vanaf de rechterkant. Jurgen Colin verzorgde de voorzetten vanaf de rechterkant.
Albert Luque werkt de bal sierlijk richting doel. Albert Luque werkt de bal sierlijk richting doel.
En hier bestookt de Spanjaard keeper Heijblok met een zweefduik. En hier bestookt de Spanjaard keeper Heijblok met een zweefduik.
Ismael Urzaiz haalt vol uit. De Spaanse routinier was woensdag meer dan trefzeker. Ismael Urzaiz haalt vol uit. De Spaanse routinier was woensdag meer dan trefzeker.
Urzaiz beschikt naast een keihard schot ook over een uitstekende koptechniek. Urzaiz beschikt naast een keihard schot ook over een uitstekende koptechniek.
Robbert Schilder was verantwoordelijk voor de voorzetten vanaf links. Robbert Schilder was verantwoordelijk voor de voorzetten vanaf links.