Menu
Predator Scouts slaan weer toe

Predator Scouts slaan weer toe

Twee Ajacieden hebben de afgelopen week weer toegeslagen als Predator Scout. Daley Blind en Theo Janssen gingen voor adidas op pad om talent te zoeken en nieuwe Predator schoenen te overhandigen.

De beide Ajacieden zijn, nadat Siem de Jong eerder al de aftrap had verricht, voor de adidas Predator Scout-actie op pad geweest. Janssen bezocht de training van VDZ B4. Na afloop wees hij Michiel Kempkens aan als winnaar. Daarna voetbalde Theo nog wat met het team, ging met iedereen op de foto en wilde pas naar huis nadat hij het afsluitende latje-schieten had gezien.

Collega-Ajacied Daley Blind bezocht in het geheim voetbalclub Legmeervogels in Uithoorn. Youri de Jong uit dat team had zich opgegeven voor de actie. Het was echter zijn broer die met de eer ging strijken want Daley Blind bekeek de training en wees Sander de Jong aan als winnaar.

Foto's: adidas

Theo Janssen overhandigt Michiel Kempkens van VDZ B4 een nieuw paar schoenen. Theo Janssen overhandigt Michiel Kempkens van VDZ B4 een nieuw paar schoenen.
Theo Janssen poseert tussen de B4 van VDZ. Theo Janssen poseert tussen de B4 van VDZ.
Daley Blind heeft Sander de Jong gelukkig gemaakt. Daley Blind heeft Sander de Jong gelukkig gemaakt.