Menu
Première docuserie B1 op Ajax TV

Première docuserie B1 op Ajax TV

Ajax TV zendt vrijdagavond de eerste aflevering uit van de docuserie over en met de B1. In deze docuserie komt het dagelijkse reilen en zeilen van de B-junioren uit de jeugdopleiding van Ajax voorbij. Vanavond op Eredivisie Live een achter de schermenblik bij de duels die de B1 recent speelde tegen PSV B1 en Feyenoord B1.

Afgelopen seizoen werd de D1 van Ajax al op de voet gevolgd door de camera van Ajax TV. De toenmalige selectie van jeugdtrainer Michel Kreek heeft nu een opvolger in het team van Robin Pronk. Net als de D1 worden ook de talenten, trainer en overige begeleiders van de B1 op de voet gevolgd. Dat levert unieke kijkjes achter de Ajax-schermen op.

Komend weekeinde wordt de B1 onder meer gevolgd voor, tijdens en na de AEGON Future Cup. Welk uniek beeldmateriaal dat oplevert, zal de komende weken blijken als nog twee afleveringen op het programma staan. De docuserie over de B-junioren loopt in elk geval tot het einde van het seizoen. Dit seizoen levert dat dus in elk geval drie afleveringen op. Volgend seizoen krijgt de serie rondom de B1 wellicht een vervolg.

Tekst en beeld: Ajax.nl

Kom komend weekend naar de AEGON Future Cup!

Surf nu alvast naar de website van Ajax TV