Menu

Presentatiegids Ajax is uit

Net als vorig jaar opent Ajax het seizoen met een dubbelnummer. In de presentatiegids stelt Ajax de nieuwe selectie van Co Adriaanse voor en is er ruime aandacht voor de elftallen van de Toekomst. s

Ook is er aandacht voor de buitenlandse deelnemingen. Ajax Cape Town, Ashanti Goldfields en Germinal Beerschot Antwerpen, waar Ajax investeert in de jeugdopleidingen. Kortom, een nummer om het hele jaar bij de hand te houden.

'Klaar voor de start' kopt het eerste nummer van inmiddels de veertiende jaargang van het Ajax Magazine. Het clubblad hield een dagboek bij van de voorbereiding op het nieuwe seizoen, waarin Co Adriaanse terug kan zien op een prima resultaat.

Ajax-perschef Erik van Leeuwen geeft een kijkje achter de schermen bij de organisatie van Euro 2000. Tijdens het EK hield hij een dagboek bij tijdens zijn werkzaamheden als Local Press Officer in de Amsterdam ArenA . Verder de gebruikelijke rubrieken, columns en achtergrondverhalen.

De presentatiegids en het eerste nummer van het Ajax Magazine -met de elftalposter als extraatje- kosten gezamenlijk 15 gulden in de losse verkoop.