Menu
Presentatiegids nu in de winkel

Presentatiegids nu in de winkel

Het vernieuwde Ajax wordt gepresenteerd in de Ajax Kick Off Presentatiegids 2008-2009. Deze schitterend uitgevoerde, 132 pagina’s tellende gids is verplichte kost voor iedere Ajax-fan. Een gids om het hele seizoen bij de hand te houden met als extra: de selectieposter.

Het tijdperk-Marco van Basten ging op 14 juli officieel van start. Al tijdens de eerste training van de selectie was te zien dat de metamorfose van Ajax het best wordt geïllustreerd door één van de beste voetballers ooit uit de club zijn voortgekomen: Marco van Basten. Met Van Basten, als de man om wie alles bij Ajax draait, vaart de recordkampioen een nieuwe koers. De coach doet zijn verhaal in de Ajax Kick Off Presentatiegids middels een groot interview.

Bij de vele nieuwe namen horen alom bekende Ajax-gezichten. De nieuwe voorzitter Uri Coronel, wiens rapport de katalysator betekende voor de omslag binnen de club, was in het verleden al bestuurder tijdens de gouden negentigerjaren van Ajax. Ook de trainers John van ’t Schip en Rob Witschge waren als spelers en trainers eerder actief bij Ajax. Zij worden geassisteerd door een andere voetbalgrootheid: Dennis Bergkamp. Als technisch manager is Danny Blind vanaf dit seizoen verantwoordelijk. Kortom: Ajax heeft weer een echt Ajax-gezicht.

Nieuw is ook de naam op de trainingskleding. AEGON is als hoofdsponsor een van de geldschieters die het mogelijk maakten dat Van Basten zijn selectie kon versterken en opfrissen. Namen als Oleguer, Darío Cvitanich, Ismaïl Aissati, Evander Sno en Miralem Sulejmani maken daardoor dit seizoen hun opwachting de Amsterdam ArenA.

In de Presentatiegids 2008-2009 komt dit alles uitgebreid aan bod in interviews en achtergrondverhalen. Daarnaast hebben alle spelers een eigen pagina met foto’s en gegevens en is in een historisch katern de complete geschiedenis van Ajax in statistieken weergegeven. De Presentatiegids is onmisbaar als naslagwerk en informatiebron, terwijl de fraaie vormgeving en fotografie uitnodigen om hem keer op keer door te bladeren.

De Ajax Kick Off Presentatiegids 2008-2009 is verkrijgbaar bij de tijdschriftenwinkel en kost € 6,95.