Menu
Presentatiegids nu in winkel

Presentatiegids nu in winkel

De Ajax Kick Off Presentatiegids 2013-2014 ligt vanaf nu in de winkel. Deze schitterend uitgevoerde, 138 pagina’s tellende gids is verplichte kost voor iedere Ajax-fan. Een gids om het hele seizoen bij de hand te houden. Als extra bij de gids: de selectieposter en een Ajax-stickervel.

De Presentatiegids 2013-2014 geeft een compleet beeld van het huidige Ajax middels interviews en achtergrondverhalen. Onder anderen Dennis Bergkamp, Fons Groenendijk, Stefano Denswil en Davy Klaassen komen uitgebreid aan het woord. Daarnaast hebben alle spelers een eigen pagina met foto’s en gegevens.

De Presentatiegids is kortom onmisbaar als naslagwerk en informatiebron, terwijl de fraaie vormgeving en fotografie uitnodigen om hem steeds weer door te bladeren.

De Ajax Kick Off Presentatiegids 2013-2014 (inclusief poster en Ajax-stickers) kost € 6,99.

In de presentatiegids staat een groot verhaal met de talenten Mickey van der Hart, Stefano Denswil, Joël Veltman en Davy Klaassen. In de presentatiegids staat een groot verhaal met de talenten Mickey van der Hart, Stefano Denswil, Joël Veltman en Davy Klaassen.
Iedere selectiespeler heeft zijn eigen pagina met foto's, handtekening en informatie. Iedere selectiespeler heeft zijn eigen pagina met foto's, handtekening en informatie.