Menu
Preview Ajax Clubnieuws 4

Preview Ajax Clubnieuws 4

"De verstandhouding tussen de Ajax NV en de vereniging Ajax ervaar ik als heel positief" zegt algemeen directeur Michael Kinsbergen in Ajax Clubnieuws 4 dat binnenkort verschijnt.

Hij vindt het afgesloten convenant met de vereniging een belangrijke mijlpaal voor zowel de vereniging als de NV. "Vooral omdat hierin elkaars verwachtingen zijn vastgelegd."

Voorzitter Hennie Henrichs kijkt onder de kop ‘Beschamend en Herbezinning’ terug op de bekerfinale in de Kuip tegen PEC Zwolle en alles wat zich daar heeft afgespeeld rond het gedrag van de Ajax-supporters. "Het is tijd voor bezinning om verdere imagoschade voor Ajax te voorkomen, en onszelf serieus te kunnen nemen", zo laat hij weten.

Development Manager Ruben Jongkind schrijft voor de eerste keer iets de ontwikkelingen rond De Talentenfabriek. Voortaan zal hij in elk Clubnieuws hierover wat melden.

Acht kampioenselftallen (tot en met 17 mei) komen in woord en vooral beeld aan bod: Ajax 1, junioren C1 en C2, de pupillen D2, E3, F1 en F2 en de Zaterdag 3 senioren. Hopelijk kan de A1 zich op 28 mei na de beslissingswedstrijd tegen PSV A1 in Veenendaal als landskampioen aan dit rijtje toevoegen, evenals de Ajax Vrouwen, maar dan als bekerwinnaar en de zaterdag 1 als nieuwkomer in de Zaterdag Topklasse. Dat zou historisch zijn!

Bij de Ajax Vrouwen stellen Claudia van den Heiligenberg en Petra Hogewoning zich voor als nieuwe aanvoerders na het afhaken van Daphne Koster (zwanger) en Anouk Hoogendijk naar Arsenal.

De Ajax Foundation laat zich zien bij de finaledag van StreetWise en de Only Friends-kinderdag.

Dit en meer vindt u in Clubnieuws 4 dat rond 28 mei zal verschijnen.

Tijn Middendorp,
Endredacteur