Menu
Preview Clubnieuws 7

Preview Clubnieuws 7

"In het begin denk je wel na over een eindklassering, maar dan ben ik compleet vanaf gestapt. Dat werd mij na drie wedstrijden al duidelijk." Dat zegt Alfons Groenendijk in een interview in Clubnieuws 7 na zeven achtereenvolgende nederlagen. Toen was de daaropvolgende ‘opsteker’ tegen Sparta (2-1 winst) nog niet bekend.

Over zijn ambities opnieuw hoofdtrainer van een BVO te worden: "Die heb ik zeker, maar ik ben iemand die niet verder kijkt dan morgen. Het is een heel opportunistisch wereldje. Op dit moment is het in elk geval totaal niet aan de orde."

Dit en nog veel meer treft u in deze editie aan, zoals meer informatie over de samenwerking van Ajax met ROC Amsterdam en Flevoland, waarin cameraman Dylan Beukenkamp, afkomstig van het ROC, vertelt over zijn werkzaamheden vanaf het dak van de tribune van veld 1 ("ik hoop natuurlijk nooit op slecht weer"), vindt columnist Menno pot dat er in de eerste helft van het seizoen wel een schepje ’15 mei 2011’ welkom was geweest en vertelt Pascalle Tang als langgeblesseerde Ajax Vrouw over haar herstel en hoe zij haar afwezigheid ervaart vanaf de tribune.

Clubnieuws 7 verschijnt rond 28 november.

Pascalle Tang Pascalle Tang