Menu
Prijswinnaar ontvangt foto ‘Goede Beul’

Prijswinnaar ontvangt foto ‘Goede Beul’

Onder de toeschouwers bij Ajax – VVV-Venlo (7-0) bevond zich zondagmiddag ook Mario Visser uit Bovenkarspel. Samen met zijn zoon was hij door Ajax uitgenodigd om de wedstrijd bij te wonen én zijn gewonnen prijs – een ingelijst exemplaar van de beroemde foto van de ‘Goede Beul’ - in ontvangst te nemen.

Voorafgaand aan de wedstrijd kreeg de prijswinnaar (rechts op de foto) uit handen van Ajax’ huisfotograaf Louis van de Vuurst een fraai ingelijste foto overhandigd die onlangs tijdens de Ajax-fotoverkiezing op Ajax.nl tot ultieme Ajax-foto werd verkozen.

In het kader van Ajax’ 110e verjaardag konden de bezoekers van Ajax.nl in de weken voorafgaand aan het jubileum stemmen op de ultieme Ajax-foto uit het rijke archief van Ajax’ huisfotograaf. Met een ruime meerderheid kozen de supporters voor de foto waarop Frank Rijkaard een hersteltraining van 'Goede Beul' Bob Haarms ondergaat.

,,Het zit er helaas niet in om hem bij ons thuis boven de bank te hangen, maar in de computerkamer krijgt hij een ereplaats. Ik ben erg blij met deze unieke foto”, zei de prijswinnaar voorafgaand aan Ajax – VVV. Mede dankzij de uitslag werd het uiteindelijk helemaal een prima middag voor De Visser.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl en Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Ajax-supporters stemden onlangs massaal op deze karakteristieke Ajax-foto. Ajax-supporters stemden onlangs massaal op deze karakteristieke Ajax-foto.