Menu
Prijswinnaars boekenquiz bekend!

Prijswinnaars boekenquiz bekend!

Het is bekend wie de winnaars zijn geworden van de quiz over voetballers met een (te) korte Ajax-carrière. De winnaars krijgen hun prijs zo snel mogelijk thuisgestuurd.

De hoofdprijs, een gesigneerd exemplaar van het boek Onvoltooid Verleden, gaat naar Ron Lieven uit Geleen.

De twee exemplaren van Puur Ajax zijn gewonnen door Mark Postema uit Soest en Sheila Wachtmeester uit Enschede.

En de vier exemplaren van Goal! Voetbaloverzicht 2007-2008 worden verstuurd naar Bart Begijn uit Terneuzen, Jerry Doumenis uit Vlaardingen, Simon Spanjer uit Bussum en Ruud van Wijlick uit Roggel.

Over de boeken:

David Endt belicht in Onvoltooid verleden het hoe en waarom van het onvoltooide Ajax-verleden van spelers als Frank Arnesen, Michel Kreek, Rob Alflen, Nwankwo Kanu, Patrick Kluivert, Dani en Rafael van der Vaart. Een boeiend sportrelaas voor iedere Ajax-liefhebber.

Puur Ajax is een boek van Tijn Middendorp waarin uiteenlopende Ajax-iconen uit heden en verleden hun verhaal doen. Middendorp is zelf ook al een leven lang Ajacied. Hij levert al decennia lang onder meer bijdragen voor Ajax Clubnieuws. Net als de interviews zijn ook de historische foto's in Puur Ajax het aanzien meer dan waard.

Goal! Voetbaloverzicht 2007-2008 is een verslag in tekst en beeld over het afgelopen voetbaljaar. Het boek is een uitgave van special interest-uitgever House of Knowledge in samenwerking met Uitgevers maatschappij De Telegraaf BV. Het boek is zowel in een gebonden versie als met soft cover verkrijgbaar bij de betere boekhandels.