Menu

Prijswinnaars Canal+ genieten bij Ajax

De prijswinnaars van Canal+ hadden vandaag bij de traditionele Meet & Greet de tijd van hun leven. Maar hoe vaak gebeurt het ook dat je aan een tafel samen met Rafael van der Vaart, Zlatan Ibrahimovic of Nicolae Mitea mag lunchen?

De prijswinnaars mochten voor de ochtendtraining eerst op de foto met de selectie. Bewonderend keken ze vervolgens naar de training. De mini-EK tussen Van der Vaart, Sneijder, Galásek en Grygera konden ze niet aanschouwen, want toen stonden de feestelijk versierde lunch-tafels al klaar.

Toen de spelers hadden gedoucht schoven ze aan bij de genodigden van Canal+. De kleinere voetballiefhebbers waren vooral op jacht naar handtekeningen, terwijl de ouders een praatje maakten met de technische staf. Zou Ajax doorgaan in de UEFA Champions League? En hoe zou Club Brugge dan wel bestreden moeten worden?

Aan het einde van de lunch namen de tafelgenoten afscheid van elkaar. Door de afgelasting van de wedstrijd tegen Roda JC zullen ze hun helden pas tegen Club Brugge weer aan het werk zien. Hun gedachten zullen voor de televisie ongetwijfeld uitgaan naar deze fantastische dag.