Menu

Prijswinnaars Canal+ te gast bij Ajax

Het was een drukte van belang bij het trainingsveld van Ajax woensdagmorgen. Zo'n vijftig winnaars van een 'meet and greet' met Ajax, georganiseerd door Canal+, waren naar Amsterdam gekomen.

De prijswinnaars bekeken eerst de training van hun favoriete club. Toen de oefensessie ten einde was, mochten de vijftig Ajax-fans het veld op, om met de hele selectie op de foto te gaan.

Na de training kregen de trouwe kijkers van Canal+ een lunch aangeboden van Ajax. En hoewel er in de Rinus Michels Zaal van de Arena erg veel lekkers op de borden verscheen, hadden de prijswinnaars meer oog voor hun tafelgenoten: de spelers van Ajax' eerste elftal.

Trainer Ronald Koeman heette de groep van harte welkom en wenste iedereen een smakelijk eten. Vooral de aanwezige kinderen grepen de gelegenheid aan om alle tafels langs te gaan en zoveel mogelijk handtekeningen van de Ajacieden te bemachtigen, daarbij gefotografeerd door de trotse ouders. Tijdens de lunch had iedereen de gelegenheid de voetballers van alles te vragen over het tot nog toe zo succesvolle seizoen.