Menu

Prijswinnaars laten bekers weer glimmen

De winnaars van de prijsvraag uit Ajax Kids Club-blad nr. 1 en Ajax Life nr. 8 kregen woensdagmiddag een hele speciale prijs. Zij mochten de belangrijkste bekers poetsen die Ajax ooit had gewonnen, zoals de Europa Cup I en de Wereldbeker.

De bekers werden zeer grondig schoongemaakt De bekers werden zeer grondig schoongemaakt

Eens per jaar moeten deze mooie trofeeën weer glimmend worden gemaakt en dit keer mochten de Ajax-kids hier voor zorgen.

Alle vier Europa Cups voor Landskampioenen, de twee Wereldbekers, de Europese Supercup, de UEFA Cup en de Europa Cup voor Bekerwinnaars werden aan een poetsbeurt onderworpen. Onder toeziend oog van de directeur van het Ajax Museum gingen de kids zeer grondig te werk. Zelfs de binnenkant werd niet overgeslagen.

Zelfs de binnenkant van de bekers werd niet overgeslagen Zelfs de binnenkant van de bekers werd niet overgeslagen

Maar er werd natuurlijk niet alleen gepoetst. Nadat de bekers er weer glimmend bijstonden, konden de poetsers uitgebreid op de foto met hun favoriete Cup(s).
Ook namen de kids nog een kijkje in het unieke Ajax Museum, waar de rijke geschiedenis van de club te zien is. Ajax' belangrijkste prijzen zijn daar vanaf nu weer in volle glorie te bewonderen!

De Wereldbeker weegt zwaarder dan verwacht De Wereldbeker weegt zwaarder dan verwacht