Menu

Prijswinnaars ontmoeten Sneijder en Escudé

De winnaars van de kleurplatenwedstrijd kregen een exclusieve ontmoeting met twee Ajacieden. Vooraf wisten zij niet wie dat zouden zijn, dus dat maakte het extra spannend. Toen uiteindelijk Wesley Sneijder en Nicolas Escudé te voorschijn kwamen, waren er direct blije kreten te horen.

De winnaars tonen hun geweldige kleurplaten De winnaars tonen hun geweldige kleurplaten

Maar voordat het zover was, kregen de vijf gelukkigen een glas limonade en een bord frites aangeboden in het SoccerWorld Café. Daar wachtten zij met spanning op de twee Ajacieden.

Wesley Sneijder tekent een 'Bob de Bouwer'-vriendenboekje Wesley Sneijder tekent een 'Bob de Bouwer'-vriendenboekje

Helaas voor de hongerigen, kwamen de getalenteerde middenvelder en de sympathieke verdediger juist op het moment dat de frites werden opgediend. Die moesten maar wachten totdat Wesley Sneijder en Julien Escudé alle prijswinnaars een handtekening hadden gegeven.

Julien Escudé tekent een shirt Julien Escudé tekent een shirt

Even later bleek dat de Belgische Ajacied Jelle Van Damme ook in SoccerWorld zat te eten. Hij kwam even langs om iedereen een handje te schudden. Na deze drie geweldige ontmoetingen, mochten de prijswinnaars een kijkje nemen in het Ajax Museum en kon er ook nog een rondleiding in de ArenA worden gevolgd.

Ook Jelle Van Damme zette zijn handtekening voor onze prijswinnaars Ook Jelle Van Damme zette zijn handtekening voor onze prijswinnaars