Menu
Prima vuurdoop voor Sinkgraven

Prima vuurdoop voor Sinkgraven

Daley Sinkgraven maakte woensdag zijn debuut op het trainingsveld van Ajax. De aankoop van Heerenveen deed moeiteloos mee, constateerde trainer Frank de Boer tot zijn genoegen. ,,Natuurlijk zal het voor hem spannend zijn geweest, de eerste training, maar ik denk dat hij tevreden kan terugkijken.”

Hoewel Sinkgraven beviel, verliep de laatste oefensessie voor het duel tegen AZ van donderdag niet geheel naar wens voor De Boer. Davy Klaassen verliet na de warming-up het trainingsveld en is niet inzetbaar tegen de Alkmaarders. ,,Ook Thulani Serero, Diederik Boer, Kolbeinn Sigthórsson en Viktor Fischer zijn nog niet fit”, zei De Boer. ,,Joël Veltman is wel zo goed als fit, maar zal nog niet bij de selectie zitten.”

Ook Jasper Cillessen maakte de training niet vol. De doelman kampt met buikgriep, vertelde De Boer. ,,Hij heeft de hele nacht moeten braken. Volgens de dokter moet hij AZ kunnen halen, maar honderd procent zekerheid heb je nooit.”

Ajax - AZ wordt donderdag gespeeld in de Amsterdam ArenA. Voor dit duel zijn nog kaarten beschikbaar. Bestellen kan via onderstaande link.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Bestel hier je tickets voor Ajax - AZ

De twee nieuwe aanwinsten dalen samen de trap af op weg naar de training: Andre Onana en Daley Sinkgraven. De twee nieuwe aanwinsten dalen samen de trap af op weg naar de training: Andre Onana en Daley Sinkgraven.
Meteen aan de bak: doelen sjouwen. Meteen aan de bak: doelen sjouwen.
Sinkgraven: nog even wennen aan de nieuwe hesjes. Sinkgraven: nog even wennen aan de nieuwe hesjes.
Sinkgraven met Lasse Schöne op zijn hielen. Sinkgraven met Lasse Schöne op zijn hielen.
Frank de Boer legt uit wat hij verwacht van zijn nieuwe aanwinst. Frank de Boer legt uit wat hij verwacht van zijn nieuwe aanwinst.
Arek Milik in duel met Lasse Schöne. Arek Milik in duel met Lasse Schöne.
De Boer brengt zijn boodschap over op de selectie. De Boer brengt zijn boodschap over op de selectie.