Menu
Primeur bij Ajax Camps & Clinics

Primeur bij Ajax Camps & Clinics

Voor het eerst werd in de afgelopen meivakantie jong talent gescout onder alle deelnemers aan de Ajax Clinics. Met zo’n 4000 deelnemers per jaar is er een zeer grote groep enthousiaste en fanatieke deelnemers. Om daaruit slechts dertig talenten te selecteren was een lastige klus, maar het lukte.

Drie geselecteerde teams - met spelers uit de geboortejaren 2003, 2004 en 2005 - kwamen afgelopen woensdag bijeen op de Toekomst. Het team uit 2003 speelde tegen Ajax E3, 2004 tegen Ajax F1 en 2005 tegen het nieuw opgerichte Ajax F2. Ze waren helemaal klaar voor dé wedstrijd waar ze al dagen naar uitkeken. Gehuld in het rode adidas Ajax Camps-tenue bonden ze de strijd aan met de Ajax-jeugd.

Na de strijd gingen alle talentjes samen op de foto. Na de strijd gingen alle talentjes samen op de foto.

Het waren spannende wedstrijden, waarin de eerste helft gelijk opging en waarin prachtige doelpunten werden gemaakt. Na het laatste fluitsignaal bleken de jonge talenten van Ajax Camps & Clinics alle drie de wedstrijden te hebben gewonnen.

Nadat alle voetballers elkaar bedankten voor de wedstrijd werden de groepsfoto’s gemaakt en gingen ze allemaal terug naar de kleedkamers voor de nabespreking met de coach. Het was een mooie middag waar ook thuis nog lang over nagepraat zal worden.

Wil jij ook bij het Ajax Camps & Clinics selectieteam komen? Schrijf je via onderstaande link in voor een Ajax Camp of Clinic deze zomer en misschien word jij volgende keer uitgenodigd voor het Ajax Camps & Clinics selectieteam.

Tekst en foto's: Ajax.nl/Ajax Camps & Clinics

Inschrijven voor Ajax Camps & Clinics