Menu
Programma Ajax in Amerika

Programma Ajax in Amerika

Ajax verblijft van 19 tot en met 27 mei in de Verenigde Staten. De kampioen van Nederland start de oefentrip in Washington DC en zal maandag richting Portland vertrekken voor het tweede deel van de trip. Tijdens het verblijf in Amerika speelt Ajax onder andere twee oefenduels.

Verder staan er deze week in Amerika een aantal trainingen en twee clinics op het programma. Ook zal de selectie van Ajax zaterdag een bezoek brengen aan het Witte Huis in Washington DC. Na de binnenlandse vlucht richting de Amerikaanse westkust (Portland, Oregon) staat er volgende week nog een bezoek aan het hoofdkwartier van adidas gepland.

De oefenwedstrijd DC United - Ajax wordt zondag om 23:00 uur Nederlandse tijd (17:00 uur lokale tijd) in het RFK Stadium gespeeld. In de nacht van woensdag op donderdag staat om 4:00 uur Nederlandse tijd de tweede oefenwedstrijd op het programma. In Portland neemt het team van Frank de Boer het aan het begin van de Amerikaanse avond (19:00 uur lokale tijd) op tegen Portland Timbers. Beide clubs komen uit in de Amerikaanse Major League Soccer.

Volg Ajax in Amerika via Ajax.nl, Ajax TV en Twitter @Official_Ajax

Tekst en foto’s: Ajax.nl

Check ook Ajax TV voor reportages vanuit de USA. Check ook Ajax TV voor reportages vanuit de USA.