Menu
Programma Ajax Open Dag

Programma Ajax Open Dag

Komende vrijdag, 4 augustus, vindt een aangepaste versie van de Ajax Open Dag plaats. Vanwege de situatie van Abdelhak Nouri heeft Ajax ditmaal voor een soberder karakter gekozen. Toch nodigt Ajax je van harte uit om naar de Amsterdam ArenA te komen, de openbare training bij te wonen en een selfie met jouw held te scoren. Ook staat er een afscheidswedstrijd voor Anouk Hoogendijk en Daphne Koster op het programma.

Programma Ajax Open Dag

12:00 uur:
Amsterdam ArenA open voor publiek via ingang J
12:45 uur:
Training selectie Ajax 1
Aansluitend:
Afscheidswedstrijd Koster & Hoogendijk
15:30 uur
Handtekeningensessie Ajax 1 in de Amsterdam ArenA
16:30 uur
Einde programma

Rolstoel-gebonden supporters
Voor de rolstoel-gebonden supporters worden faciliteiten geboden om zowel de training te kijken als handtekeningen te scoren. Supporters hoeven zich hiervoor niet speciaal aan te melden. Via de lift bij ingang Zuid H en het ArenA-dek kan het mindervalideplatform aan de noordkant worden bereikt. Rolstoel-gebonden supporters kunnen de training, net als bij wedstrijden, met maximaal 1 begeleider bezoeken. Hierop kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt. Er is plek voor 70 supporters (excl. begeleiding). Vol is vol.

Ajax Jaarboek
Op de omloop is catering en bij vak 117 kan het Ajax Jaarboek worden gekocht. Bij aanschaf van dit boek kan je op de foto met de UEFA cup.  


Huisregels
De huisregels van de ArenA zijn van toepassing dus geen kinderwagens, geen vuurwerk, en geen flesjes/blikjes.  
Het parkeertarief is uurtarief. 

Handtekening via ingangen  
A -   
B -  
D -  
F -  
H -  
M -  

Bij de handtekeningensessie geldt vol is vol. Elke ingang 300 bezoekers kan hebben. De spelers worden ter plekke ingedeeld dus het is vooraf onduidelijk waar welke speler zit. Wel is er voor iedereen bij binnenkomst van het stadion een handtekeningenkaart 

Ajax Fanshop
De Ajax Fanshop in de Amsterdam ArenA is tijdens de Open Dag van 9:30 tot 18:00 uur geopend.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst