Menu
Programma Ajax Open Dag

Programma Ajax Open Dag

De Ajax Open Dag vindt donderdag plaats in en rondom de Amsterdam ArenA, op P2 en op de Toekomst. De Open Dag is gratis toegankelijk. Alle supporters van Ajax zijn uitgenodigd om samen het nieuwe seizoen in te luiden!

Eén van de hoogtepunten op de Open Dag is ongetwijfeld de spelerspresentatie. Bij de presentatie hoort een fraai vuurwerk. Wellicht leveren de korte podiuminterviews met spelers en trainers nog nieuwtjes op. Aansluitend op de spectaculaire presentatie zullen de spelers een uur lang handtekeningen uitdelen, dus wees er snel bij.

Ook de Ajax Vrouwen zullen het podium betreden. De Ajacieden worden gehuldigd voor hun bekerwinst van afgelopen seizoen. Het is de eerste hoofdprijs in het bestaan van de Ajax Vrouwen.

Ook zijn er diverse optredens dit jaar. Onder meer Darryl en Peter Beense verzorgen een mini-optreden. Uiteraard zingt Joop Leeuwendaal het Ajax-clublied, terwijl onze stadionspeaker Rob van Rossum alles aan elkaar praat. Daarnaast kan je gedurende de dag op diverse locaties prijzen winnen.

Programma*:

12:00 uur: P2, Amsterdam ArenA en de Toekomst open voor publiek
12:00-17:00 uur: Attracties en standjes open op P2
12:00-15:00 uur: Kijkje langs het veld Amsterdam ArenA
12:00-16:00 uur: Inloopclinics van Camps & Clinics op de Toekomst
15:30-16:00 uur: Spelerspresentatie op het podium P2
16:00-17:00 uur: Handtekeningensessie op P2
16:00-17:15 uur: Wedstrijd Lucky Ajax tegen de SuriLegends op de Toekomst
17:15 uur: Einde programma

*Programma en tijden altijd onder voorbehoud

Laat hier weten of je naar de Ajax Open Dag komt!