Menu
Programma Ajax-jeugdteams

Programma Ajax-jeugdteams

Dit weekend staan er slechts twee wedstrijden op het programma voor de Ajax-jeugd. Dit komt vanwege de inhaalronde die plaatsvindt tijdens het paasweekend. Daarnaast is Ajax B1 het hele paasweekend actief tijdens de ABN AMRO Future Cup op de Toekomst.

Ajax C1 is de enige thuisspelende ploeg dit weekend. Om 10:00 uur staat er een bekerduel op het programma tegen de koploper uit de Junioren Eredivsie: FC Utrecht C1. De wedstrijd zal plaatsvinden op veld 10.

Ajax A2 is de ploeg die tijdens dit paasweekend een inhaalwedstrijd gaat spelen in Limburg. RJO/ZL Roda JC A1 is de tegenstander. De aftrap van dit duel is om 15:00 uur op sportcomplex Kaalheide.

Wedstrijdprogramma Ajax-jeugd:

Zaterdag 4 april:

Thuis:

Ajax C1 - FC Utrecht C1 10:00 uur

Uit:
RJO/ZL Roda JC A1 - Ajax A2 15:00 uur

Buiten deze twee wedstrijden is er dit weekend genoeg te doen op sportcomplex de Toekomst. Ajax B1 is van zaterdag 4 t/m maandag 6 april gastheer van de ABN AMRO Future Cup. Kaarten voor de Future Cup zijn online te koop via onderstaande link en op wedstrijddagen aan de kassa's van Sportpark de Toekomst van 4 t/m 6 april. Dagkaarten kosten 2,50 euro. Een ticket voor alle dagen is 5 euro.

Tickets ABN AMRO Future Cup