Menu
Programma Ajax-jeugdteams

Programma Ajax-jeugdteams

Slechts zeven jeugdteams spelen zaterdag een competitiewedstrijd. Drie daarvan zijn te zien op de Toekomst. De wedstrijd van Ajax B1 (foto) - AZ B1 wordt vanaf 14:30 uur live uitgezonden op Ajax Exclusive TV.

De voetbalmiddag op de Toekomst wordt door de D1 geopend. Vorige week boekte de ploeg nog een 0-8 overwinning en zal dus met veel vertrouwen aan de aftrap staan voor het laatste duel in de najaarscompetitie. Ook de B2 speelt een wedstrijd om 12:00 uur. Het vorige duel met RJO/FE Feyenoord werd nipt met 2-1 verloren, dus de ploeg zal op revanche azen. Het slotakkoord wordt vanaf 14:30 uur verzorgd door de B1. Omdat de eerste vier ploegen van de competitie na de winterstop in een nieuwe ‘winnaarspoule’ worden ingedeeld, is het duel tussen de nummer drie en vier van de huidige competitie een belangrijke. Deze is dan ook live te volgen via Ajax Exclusive TV.

Vier teams spelen zaterdag een uitwedstrijd. De C1 speelde vorige week gelijk tegen Twente en hoopt de rit van Heerenveen naar Amsterdam wat fijner te maken door de drie punten mee naar huis te nemen. Het andere C-team gaat op bezoek bij ADO Den Haag. De ploeg is bezig aan een geweldig competitieseizoen; tot nu toe werd alles gewonnen. De A-jeugd heeft ook zijn draai gevonden. Beide ploegen staan bovenaan de ranglijst. Zeker de A1 kende een geweldige week met overwinningen op (toen nog) medekoploper AZ en Paris Saint-Germain (UEFA Youth League). Beide keren won de ploeg met 6-3. Ajax A2 gaat op bezoek in Rotterdam, waar een mini-Klassieker op het programma staat.

Wedstrijdschema Ajax-jeugd:

Zaterdag 29 november:

Thuis:
Ajax D1 – Almere City D1 12:00 uur
Ajax B2 – RVO/GC/FC Groningen o/16 12:00 uur
Ajax B1 – AZ B1 14:30 uur

Uit:
Heerenveen C1 – Ajax C1 12:00 uur
ADO Den Haag o/14 – Ajax C2 14:30 uur
RJO/FE Feyenoord A1 – Ajax A1 14:30 uur
RJO/FE Feyenoord A2 – Ajax A2 14:30 uur