Menu
Programma Ajax-jeugdteams

Programma Ajax-jeugdteams

De competitie is voor veel teams op de helft van het seizoen en de jeugdteams hebben hun draai inmiddels gevonden. Deze week komen de A- en F jeugd niet in actie, waardoor er wat minder wedstrijden zijn. De E1 en E3 van Ajax spelen zondag op KNVB toernooien.

Zaterdag spelen zes teams een thuiswedstrijd op sportcomplex de Toekomst. De E2 heeft de vorm van de afgelopen week voortgezet en heeft inmiddels al drie overwinningen op rij geboekt. Tegen HFC hoopt ze daar een vierde aan toe te voegen. Ajax F1 speelt om 9:30 uur een thuiswedstrijd tegen PSV. Net als de E2 en F1 (winst tegen ADO) zullen ook de overige jeugdteams een goed gevoel hebben overgehouden aan vorig weekend. De B2 boekte haar eerste overwinning van het seizoen tegen Brabant United. De B1 herstelde zich bij Twente van de nederlaag een week eerder tegen Vitesse. De D2 verloor helaas voor het eerst dit seizoen punten, maar blijft dus nog wel zonder nederlaag. Dat geldt ook voor de D1 (foto), dat tot nu toe één keer gelijk speelde. De D1 speelt op eigen veld de absolute topper tegen lijstaanvoerder Feyenoord. Samen met de wedstrijd van de B1 tegen ADO Den-Haag zijn hiervan beelden te zien in het Aegon Toekomstjournaal.

De C-jeugd speelt dit weekend uit. Beide ploegen hebben voorlopig al hun wedstrijden gewonnen en mogen halverwege het seizoen al voorzichtig aan de titel gaan denken. De achtervolgers staan er echter nog dicht genoeg op, waardoor men zich geen misstap kan veroorloven. Ook zaterdag zal er dus weer gewonnen moeten worden.

Wedstrijdschema Ajax-jeugd:
Zaterdag 11 oktober:

Thuis:
Ajax E2 - Kon. HFC E1 9:00 uur
Ajax F1 - PSV o/9 9:30 uur
Ajax D2 - De Graafschap o/12 10:00 uur
Ajax B2 - Vitesse o/16 12:30 uur
Ajax D1 - Feyenoord D1 12:00 uur
Ajax B1 - ADO Den Haag B1 14:30 uur


Uit:
RVO/GC SC Cambuur o/14 - Ajax C2 13:00 uur
Alphense Boys C1 - Ajax C1 13:00 uur

Zondag 12 oktober:
Toernooien KNVB: Ajax E1 en E3. Overige deelnemende clubs: FC Utrecht, VVV Venlo, FC Groningen, sc Heerenveen, FC Groningen, Fortuna Sittard, De Graafschap.

Tekst en foto: Ajax.nl