Menu
Programma Ajax-jeugdteams

Programma Ajax-jeugdteams

Het einde in de competities van de Ajax-jeugd komt in zicht. Er staan dit weekend slechts vier wedstrijd op het programma op sportpark de Toekomst. Twee daarvan zijn kampioenswedstrijden. Zowel Ajax A1 (foto) als de C1 kan zaterdag de titel veiligstellen.

Ajax C1 speelt zaterdag zijn kampioenswedstrijd tegen FC Utrecht C1. FC Utrecht staat op de tweede plaats in de competitie op drie punten achterstand van Ajax. Ajax heeft aan een gelijkspel genoeg om de titel binnen te slepen. De wedstrijd begint om 12:00 uur op veld 3 van de Toekomst.

Ajax A1 wist vorige week nog niet het kampioenschap binnen te halen. Ajax verloor in Eindhoven met 4-2 van PSV dat het titelfeestje in ieder geval een week wist te verplaatsen. Ajax neemt het zaterdag in eigen huis op tegen de A1 van NEC/FC Oss. Door de opgelopen nederlaag in Eindhoven vorige week is het gat met nummer 2 AZ verkleind tot één punt. Ajax heeft het kampioenschap dus in eigen hand. Om sowieso zeker te zijn van de titel moet Ajax drie punten pakken tegen NEC/FC Oss. Bij een nederlaag of gelijkspel van Ajax kan achtervolger AZ bij winst op ADO Den Haag de Amsterdammers op de laatste speeldag passeren en met het kampioenschap aan de haal gaan. De wedstrijd Ajax A1 - NEC/FC Oss trapt af om 14:30 uur op het hoofdveld van sportpark de Toekomst.

Programma Ajax-jeugd:

Zaterdag 9 mei:

Thuis:

Ajax F2 – BFC F3 09:00 uur
Ajax A2 – Vitesse A1 12:00 uur
Ajax C1 – FC Utrecht C1 12:00 uur LIVE op Ajax Exclusive TV
Ajax A1 – NEC/FC Oss A1 14:30 uur LIVE op Ajax Exclusive TV


Tekst: Ajax.nl
Foto: Louis van de Vuurst