Menu
Programma Open Dag

Programma Open Dag

De Ajax Open Dag is een jaarlijks terugkerend succes met duizenden roodwitte supporters. Dit jaar nodig Ajax al zijn supporters op 8 augustus uit om met elkaar het nieuwe seizoen in te luiden. De toegang tot de Ajax Open Dag is gratis.

De voorbereidingen voor de Open Dag 2007 zijn alweer in volle gang.

Dit jaar zal het feest op P2, de Toekomst en in de Amsterdam ArenA plaatsvinden. Graag nodigen wij iedereen weer uit om van de partij te zijn en er een geweldige dag van te maken. Natuurlijk is de Open Dag gratis voor iedereen! Het programma ziet er als volgt uit:10.00 uur Start Open Dag
10.00 - 10.30 uur Training jong Ajax in de Amsterdam ArenA (toegang vanaf 9.30 uur via ingang A)
10.30 - 11.00 uur Training Ajax selectie in de Amsterdam Arena
11.00 - 14.00 uur Jeugdtraining en/of –oefenwedstrijden op de Toekomst
11.30 uur Wedstrijd Lucky Ajax op de Toekomst
12.00 - 16.00 uur Rondleidingen in de Amsterdam ArenA (ingang via Noord C)
14.00 uur Presentatie van de spelers op P2
15.00 - 16.00 uur Handtekeningensessie op P2
16.00 uur Einde Open DagSupporters kunnen zich aanmelden voor busvervoer naar de Open Dag via www.eventbus.nl. Bezoekers van de Open Dag die met de auto komen kunnen parkeren op P-bus en op P3 tot en met P10.


Bekijk de commercial >>

Ajax organiseert de Open Dag in samenwerking met de Supportersvereniging Ajax.

Let op: werkzaamheden tijdens de Open Dag

Tijdens de Open Dag zijn er onderhoudswerkzaamheden aan de A9 tussen Holendrecht en Badhoeverdorp. Tevens is de Muntbergweg afgesloten. Iedereen dient rekening te houden met omleidingsroutes. Voor een gedetailleerd overzicht van de werkzaamheden kijk op www.vananaarbeter.nl en www.bereikbaar.amsterdam.nl.

Verder rijden metro 50 en 51 aangepaste routes. Metro 50 rijdt alleen tussen Isolaterweg en Station Zuid WTC. Metro 51 rijdt alleen tussen Amstelveen Westwijk en Zuid WTC. Voor meer informatie hierover kijk op www.gvb.nl. Het evenementen terrein is gemakkelijk te bereiken vanaf de NS-stations Duivendrecht en Bijlmer ArenA. Klik hier voor informatie over treinvervoer.