Menu
Prominente rol Anita in Jaarboek

Prominente rol Anita in Jaarboek

Afgelopen week nam Ajax-trainer Frank de Boer het eerste exemplaar van Het Officiële Ajax Jaarboek 2011 - 2012 in ontvangst. Ook de Ajacieden uit zijn selectie ontvingen een exemplaar en kunnen alle hoogte- en dieptepunten van het kampioensjaar '11 - '12 opnieuw beleven. Het Ajax Jaarboek is nu voor iedereen verkrijgbaar!

Ook Vurnon Anita nam zijn exemplaar in ontvangst. De middenvelder ontpopte zich tot een sleutelspeler in de tweede helft van het kampioensjaar 2011 – 2012. De Ajacied uit de eigen jeugdopleiding speelt natuurlijk een prominente rol in de wedstrijden die in het Jaarboek aan bod komen. Ook in de exclusieve terugblik van Frank de Boer blijft de rol van Anita niet onbesproken.

Het Jaarboek 2011 - 2012 toont ook de mooiste beelden uit het kampioensjaar. Naast de vele foto's zijn alle doelpunten uit het voetbaljaar samengebracht op een dvd. Het Jaarboek vertelt, kortom, in woord en beeld het complete verhaal van het 31e kampioensseizoen in de roemruchte historie van de Amsterdamse club.

Het Officiële Ajax Jaarboek kost €17,50 en is onder meer verkrijgbaar in de webshop van Ajax, maar ook in de Official Ajax Fanshop. Het rijk geïllustreerde boek ligt ook in de boekwinkel.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Best hier jouw exemplaar van het Ajax Jaarboek 2011 - 2012

Vurnon Anita leest Het Officiële Ajax Jaarboek 2011 - 2012.. Vurnon Anita leest Het Officiële Ajax Jaarboek 2011 - 2012..
De kampioenswedstrijd Ajax - VVV-Venlo is een van de hoogtepunten in het Jaarboek. De kampioenswedstrijd Ajax - VVV-Venlo is een van de hoogtepunten in het Jaarboek.