Menu
PTV: Wesley Sneijder over broer Rodney

PTV: Wesley Sneijder over broer Rodney

Ajax Premium TV (PTV) zendt woensdag een exclusief gesprek met Wesley Sneijder uit. Ajax TV reisde onlangs af naar Milaan om de ex-Ajacied te spreken. De Champions League-winnaar en WK-finalist vertelt niet over Internazionale en Oranje, maar vooral over zijn broer Rodney.

De 19-jarige Rodney Sneijder doorliep net als zijn zeven jaar oudere broer Wesley de jeugdopleiding van Ajax. Dit seizoen maakt de jongste Sneijder deel uit van de selectie van Jong Ajax. In een openhartig gesprek vertelt Wesley over de ontwikkeling van zijn broer.

Sneijder volgt zijn oude club nog altijd op de voet. ,,Negen van de tien keer zie ik de wedstrijden van Ajax. Lekker thuis op de bank'', laat de middenvelder weten vanuit Milaan en op Ajax Premium TV. Naast de verrichtingen van Ajax 1 is de Ajacied uiteraard ook gefocust op de ontwikkeling die zijn jongste broer doormaakt bij Jong Ajax. ,,Rodney is goed bezig. De kans dat Rodney en ik in elftal gaan spelen zit erin. Wie weet bij Ajax, of in Oranje.''

Bekijk het exclusieve interview met Wesley Sneijder vanaf woensdagmiddag op Ajax PTV.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Rodney Sneijder behoort dit seizoen tot de selectie van Jong Ajax. Rodney Sneijder behoort dit seizoen tot de selectie van Jong Ajax.