Menu
'Qua romantiek ben ik een middenmoter'

'Qua romantiek ben ik een middenmoter'

Mijn 2e blog! Vorige week heb ik jullie het een en ander verteld over wat ik graag lees en welke wereldzaken me bezighouden. Vandaag heel iets anders. Het is 14 februari, dus aan een valentijnsverhaal kan ik niet ontkomen. Vooruit dan maar!


Iedere maand houdt een Ajacied een blog bij voor Ajax.nl. Zij schrijven over hun leven en het reilen en zeilen rondom Ajax. Max W√∂ber is deze maand onze blogger.


Of ik momenteel een vaste relatie heb vind ik moeilijk om te zeggen, ha ha. Laten we het op 'het is ingewikkeld' houden.

Romantische actie
Een hele tijd geleden was ik aan het daten met een heel leuk meisje. Op een dag besloten we een bergwandeling te gaan maken om naar de zonsondergang te kijken. Eerder die dag was ik de berg al opgeklommen en had ik langs de route rode rozen in het gras gestoken. Dat is wel romantisch, toch?!

'Zelf heb ik nog nooit een valentijnscadeau mogen ontvangen'

In Oostenrijk is Valentijnsdag echt een happening. Veel mensen pakken dan flink uit. Mijn vrienden kopen meestal een bos rozen voor hun meisje en plannen een leuke dag samen. Zelf heb ik nog nooit een valentijnscadeau mogen ontvangen. Ik heb ook nog nooit een lange relatie gehad.

Liefde voor voetbal
Eerlijk gezegd staat mijn hoofd nu voornamelijk naar voetbal: een grote liefde van me, om maar even in het thema te blijven. Maar de liefde voor voetbal is op geen enkele manier te vergelijken met de liefde die je voor een vrouw kan voelen. Die 2 soorten liefde zijn super mooi, maar compleet anders.

'Dat grappige, eerlijke en slimme meisje loopt vast ergens rond'

Wat best grappig is, is dat ik meer aandacht krijg van meisjes nu ik bij Ajax voetbal. Dat is natuurlijk best een beetje vleiend. Maar het juiste meisje moet ik nog vinden. Ik doe het rustig aan en maak me daar niet zo druk om. Dat grappige, eerlijke en slimme meisje loopt vast ergens rond. Wedden?

Lees ook Max' vorige blog: 'Ik lees liever de krant'

Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst