Menu
Radio Veronica mediapartner van Ajax

Radio Veronica mediapartner van Ajax

Ajax en Radio Veronica hebben zaterdagavond hun sponsorovereenkomst bezegeld. Voorafgaand aan Ajax – Willem II (2-0) hieven Ajax’ commercieel directeur Henri van der Aat en Ab Trik (CEO Radio Veronica) het glas op de samenwerking. Het radiostation is reeds sinds vorig seizoen Official Mediapartner van Ajax.

Terwijl de Ajacieden onder de klanken van Radio Veronica-dj Rick van Velthuysen aan hun warming-up begonnen hieven de directieleden van Ajax en Veronica het glas. Tot en met het seizoen 2011-2012 is Radio Veronica als Official Mediapartner aan Ajax verbonden.

Belangrijke onderdelen van de overeenkomst zijn dat Radio Veronica tijdens alle thuiswedstrijden van Ajax aanwezig is om de productie van het stadionprogramma te verzorgen voor de Ajax-supporters. Ajax stelt onder andere gedurende het seizoen VIP-wedstrijdpakketten beschikbaar voor alle thuiswedstrijden van Ajax in de ArenA. Daarnaast kunnen de luisteraars van Radio Veronica ook VIP-arrangementen voor de buitenlandse wedstrijden winnen, zoals het Champions League-duel Real Madrid - Ajax.

Ab Trik van wedstrijdsponsor Radio Veronica op de foto met man-of-the-match Eyong Enoh. Ab Trik van wedstrijdsponsor Radio Veronica op de foto met man-of-the-match Eyong Enoh.

,,Dit is een mooie sponsorovereenkomst voor ons”, zegt Henri van der Aat, commercieel directeur van Ajax. ,,We zijn constant op zoek naar nieuwe vormen van sponsoring. Onze relatie met Radio Veronica is daar een goed voorbeeld van. We versterken elkaar. Van deze samenwerking gaat synergie uit. Het bereik dat Veronica met al zijn luisteraars heeft helpt ons, net zoals dat andersom geldt. De doelgroep van Veronica is daarnaast ook interessant voor onze overige sponsors. Aan deze samenwerking gaan zowel Ajax als Veronica veel plezier beleven.”

Ab Trik, CEO van Radio Veronica: ,,Ajax is een schitterende club die veel overeenkomsten met Radio Veronica vertoont. Beide hebben een prachtige historie en hebben een team van ervaren sterspelers, zoals bij ons Robert Jensen, Rob van Someren en Erik de Zwart. Ajax en Radio Veronica hebben de toekomst en zijn beide kampioenen. Daarom wil Radio Veronica graag verbonden zijn aan Ajax.”

Trik vervolgt: ,,Radio Veronica is hét mannenstation van Nederland en is het hele jaar door de radiozender voor alle voetballiefhebbers. Het station is reeds Official Supplier van de Eredivisie en mag zich nu ook met trots mediapartner van Ajax noemen. Het hele jaar door zullen bij Radio Veronica exclusieve VIP-arrangementen te winnen zijn voor alle wedstrijden van Ajax. Daarnaast zal bij alle thuiswedstrijden van Ajax de muziek worden verzorgd door de dj's van Radio Veronica. Wij zijn trots op deze samenwerking en verheugen ons op een mooi voetbalseizoen.”

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst