Menu
Radolský geeft nog niet te veel prijs

Radolský geeft nog niet te veel prijs

MSK Zilina is woensdag gearriveerd in Amsterdam. Tijdens de persconferentie wilde coach Dušan Radolský nog niet te veel kwijt over de manier waarop de Slowaken donderdag Ajax willen bestrijden.

Dušan Radolský. FOTO: PRO SHOTS/Stanley Gontha. Dušan Radolský. FOTO: PRO SHOTS/Stanley Gontha.

Is iedereen fit in zijn selectie? Trekt MSK Zilina een verdedigend blok op tegen Ajax? Bij dat soort vragen verscheen er woensdag een geheimzinnige glimlach op het gezicht van Radolský. De 57-jarige trainer gooide in de perskamer van de Amsterdam ArenA zijn kaarten nog niet op tafel. ,,Dat zullen we morgen zien”, antwoordde hij regelmatig.

De Foppe de Haan van Slowakije (Radolský leidde de Slowaakse olympische ploeg naar de Spelen van Sydney) wilde wel vertellen wat hij vindt van de tegenstander uit Amsterdam. ,,Het is een club met een prachtige historie”, aldus de coach. ,,En momenteel is Ajax erg in vorm. Ik heb beelden gezien van de wedstrijden tegen Aston Villa, Heracles en FC Twente. Wat opviel is dat de keeper veel meedoet en dat Ajax gevaarlijk is bij standaardsituaties. Het wordt een moeilijke wedstrijd.”

Radolský wil dat zijn team gaat genieten van het UEFA Cupduel met Ajax. ,,Maar meer nog hoop ik dat ik na afloop trots kan zijn op mijn spelers. Dat is het belangrijkste.” Na de persconferentie werkte Zilina nog een korte training af in de ArenA. Of de Slowaken in vorm zijn? Dat zullen we donderdag zien.

Voor Ajax - MSK Zilina (20.45 uur) zijn nog kaartjes verkrijgbaar in de vrije verkoop.
Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop >>