Menu

Rafael van der Vaart dag

Op zondag 14 juni 2009 wordt het zevende Rafael van der Vaart Straatvoetbaltoernooi weer georganiseerd op de terreinen van voetbalclub De Kennemers in Beverwijk.

Bij deze club is Rafael begonnen met voetballen en jaarlijks keert hij terug naar zijn oude club. Net als bij de voorgaande zes edities zal er dit jaar weer worden gestreden door jonge voetballers die met veel passie, techniek en doorzettingsvermogen de eerste plaats proberen te bereiken. Uiteraard is Rafael zelf de hele dag aanwezig en hij zal tijdens handtekeningen- en fotosessies klaar staan voor zijn fans.

Ruim zestig vrijwilligers staan de hele dag klaar om alles in goede banen te leiden. Naast het bijna traditionele straatvoetbal zullen we ook dit jaar weer zorgen voor diverse nevenactiviteiten, zoals voetbalspelletjes, de beroemde loterij, de verkoop van fanartikelen en de barbecue. Ook zal er een DJ de hele dag aanwezig zijn om de juiste muziek te draaien.

Uit de opbrengsten van deze dag worden donaties gedaan aan een aantal doelen waar Rafael zich erg bij betrokken voel namelijk; Villa Pardoes, het Brandwonden Centrum Beverwijk en de jeugd van De Kennemers.