Menu
Randy en Joey blij met nieuwe uitshirt

Randy en Joey blij met nieuwe uitshirt

Het nieuwe uitshirt is dinsdagmiddag in de verkoop gegaan in de Official Ajax Fanshop bij de Amsterdam ArenA. Om klokslag 12:00 uur gingen de deuren open en kon de lange rij fans naar binnen om het nieuwe shirt te kopen. Randy en Joey Postema uit De Rijp waren er vroeg bij. Woensdagavond zal de 12-jarige Randy (links op de foto) het nieuwe tenue dragen bij de kampioenswedstrijd tegen VVV-Venlo.

Afgelopen zondag speelde Ajax voor het eerst in het nieuwe tenue. In de uitwedstrijd tegen FC Twente werd het opvallende nieuwe uitshirt voor het eerst aan de buitenwereld getoond. Twee dagen na de 2-1 uitzege op Twente was het ook voor de fans mogelijk om het nieuwe shirt te kopen.

Traditiegetrouw was de Official Ajax Fanshop volledig in de stijl van het nieuwe uittenue aangekleed. En geheel volgens traditie was ook seizoenkaarthouder Randy samen met zijn tweelingbroer Joey van de partij. De tweeling uit De Rijp heeft in de afgelopen jaren een bonte collectie uitshirts bij elkaar verzameld. ,,Ieder jaar kopen we het nieuwe uitshirt. Ik heb in al die jaren pas een keer het thuisshirt gekocht.” Op de vraag welk shirt hij woensdagavond tijdens de kampioenswedstrijd tegen VVV zal dragen, heeft Randy zijn antwoord snel paraat. ,,Het nieuwe uitshirt natuurlijk. Ik houd hem vandaag al de hele dag aan en zal dat morgen ook doen. Ik ben blij dat ik het shirt weer als een van de eersten binnen heb.”

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Informatie en openingstijden Official Ajax Fanshop

De Official Ajax Fanshop is helemaal in de stijl van het nieuwe uittenue omgetoverd. De Official Ajax Fanshop is helemaal in de stijl van het nieuwe uittenue omgetoverd.
De rekken hangen vol met het nieuwe uitshirt. De rekken hangen vol met het nieuwe uitshirt.
Lange rijen bij de kassa's. Lange rijen bij de kassa's.
Ook de etalage van de Fanshop is helemaal vernieuwd. Ook de etalage van de Fanshop is helemaal vernieuwd.
Randy past het nieuwe uittenue. Randy past het nieuwe uittenue.
Randy en Joey uit De Rijp zijn blij met het nieuwe uitshirt. Randy en Joey uit De Rijp zijn blij met het nieuwe uitshirt.