Menu

Rectificatie 'elftal Ajacieden in interlands'

De Ajax-website meldde deze week dat een elftal Ajacieden is opgeroepen voor hun nationale teams. Dit betrof in bijna alle gevallen echter een voorlopige selectie. De definitieve selecties worden een dezer dagen bekend gemaakt.

Mochten Victor Sikora, Rafael van der Vaart, Andy van der Meyde en André Bergdolmo tot de selecties behoren staan zij allen in Oslo op het veld voor de ontmoeting tussen Noorwegen en Nederland.

Cristian Chivu treft, mocht hij worden uitgenodigd, in zijn vaderland met Roemenië Griekenland. Finland moet de Ieren van het lijf zien te houden en Tunesië treft Frankrijk. Trabelsi is al zeker van selectie. Pasanen nog niet.

Jelle van Damme is vorlopig geselecteerd voor het nationale team van België onder de 21 jaar. Zij spelen tegen Polen in Koszalin. Maarten Stekelenburg gaat waarschijnlijk met het Olympisch team op stage. De doelman is van 19 tot en met 21 augustus afwezig in Amsterdam.

Tomas Galásek en Zlatan zijn definitief geselecteerd voor interlands. Galásek speelt in Oomouc Tsjechië-Slowakije. Zlatan moet naar Rusland waar hij met Zweden speelt.