Menu
Regen zorgt voor fraaie glijpartijen

Regen zorgt voor fraaie glijpartijen

De maandagochtend leverde een beeld op zoals dat wel vaker gebruikelijk is, daags na een wedstrijd. De basisspelers, die zondag een prima partij tegen Vitesse (4-0) afleverden, trainden binnen. De invallers kwamen buiten in actie, terwijl een ander deel van de selectie zich opmaakt voor het duel van maandagavond tussen Jong Ajax en Jong AZ.

De Ajacieden die buiten trainden haalden letterlijk een nat pak. In de stromende regen werkten Urby Emanuelson, Nicolas Lodeiro en Dennis Rommedahl (die zondag alledrie tegen Vitesse invielen) samen met Miralem Sulejmani verschillende oefeningen af. De keepers Kenneth Vermeer en Jeroen Verhoeven werden door keeperstrainer Carlo l’Ami aan het werk gezet. De natte weersomstandigheden zorgden in combinatie met de gevarieerde oefeningen voor vele glijpartijen en spectaculaire schuivers van Ajax’ beide sluitposten op de drassige grasmat. De supporters die hun eerste dag van de voorjaarsvakantie aan een bezoek aan Ajax besteedden, kregen zodoende nog wat mooie acties op het oefenveld naast de ArenA te zien.

Oleguer werkte onder leiding van de fysiotherapeut aan zijn herstel. De Spanjaard, die de laatste weken geregeld op een basisplaats kan rekenen, kwam zaterdag tijdens de training ongelukkig met zijn hoofd in botsing met Kennedy waardoor hij zondag tegen Vitesse verstek moest laten gaan. Maandagochtend werkte de verdediger zodoende aan zijn herstel.

Jong Ajax – Jong AZ begint maandagavond om 18.30 uur op Sportcomplex de Toekomst.

Ajax TV sprak na de training met Gregory van der Wiel. Het interview is vanaf maandagavond te zien.

Foto en tekst: Ajax.nl

Een paraplu was maandag geen overbodige luxe. Een paraplu was maandag geen overbodige luxe.
Lodeiro stuurt Emanuelson diep. Lodeiro stuurt Emanuelson diep.
Oleguer werkt aan zijn herstel. Oleguer werkt aan zijn herstel.
De keepers Verhoeven (foto) en Vermeer gleden over de drassige grasmat. De keepers Verhoeven (foto) en Vermeer gleden over de drassige grasmat.