Menu
Reisadvies NS bij Ajax - FC Twente

Reisadvies NS bij Ajax - FC Twente

Er zijn zondag bij de kampioenswedstrijd Ajax - FC Twente werkzaamheden bij station Amsterdam Sloterdijk. Daardoor is de Amsterdam ArenA vanuit de richting Alkmaar/Uitgeest, Enkhuizen/Zaandam en Haarlem helaas slecht of niet bereikbaar met de trein. Kom je zondag uit Noord-Holland of Haarlem? Dan kan je beter niet met de trein komen, zo luidt het reisadvies van de NS.

De werkzaamheden aan het spoor hebben gevolgen voor de volgende trajecten:

• Tussen Haarlem en Amsterdam Sloterdijk geen treinen.
• Tussen Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Centraal minder treinen dan normaal.
• Uit de richting Zaandam geen rechtstreekse treinen naar Amsterdam Centraal.

De extra reistijd kan oplopen tot ruim een half uur uur. Wij adviseren je dan ook om vanuit Noord-Holland of Haarlem niet met de trein naar de Amsterdam ArenA te reizen.

Uit andere richtingen?

Uit Rotterdam/Den Haag (via Schiphol) of uit Utrecht en verder kunt u die dag prima reizen naar station Amsterdam Bijlmer ArenA.

Ook uit de richting Weesp – Lelystad/Amersfoort en verder is de Amsterdam ArenA goed bereikbaar met de trein. Stapt u dan uit op station Duivendrecht. De Amsterdam ArenA is op loopafstand van beide stations. Neem ruim de tijd voor uw reis, want het kan op bepaalde momenten erg druk worden in de trein.

Raadpleeg voordat je op reis gaat de reisplanner op NS.nl voor de juiste vertrek- en aankomsttijden. Je vindt hier een compleet reisadvies. Onderweg kun je via mobiel.ns.nl deze actuele informatie opnieuw opvragen.

Naar de website van de NS