Menu
Rentree Enoh en Cvitanich bij Jong Ajax

Rentree Enoh en Cvitanich bij Jong Ajax

Dario Cvitanich en Eyong Enoh hebben maandag tijdens het oefenduel Jong Ajax - Rijnsburgse Boys (1-1) hun rentree gemaakt. Het duo, terug van blessures, deed een helft mee.

Dario Cvitanich was erg aanwezig in de 45 minuten die hij in actie kwam bij Jong Ajax. Dario Cvitanich was erg aanwezig in de 45 minuten die hij in actie kwam bij Jong Ajax.

Cvitanich en Enoh begonnen in de basis tegen hoofdklasser Rijnsburgse Boys. Beide spelers maakten een goede indruk en werden volgens afspraak in de rust gewisseld.
De oefenwedstrijd op de Toekomst eindigde in een gelijkspel. Rijnsburgse Boys opende in de 41ste minuut via spits Martijn Gootjes de score. Ajax-verdediger Calvin Mac Intosh maakte tien minuten voor tijd de 1-1.
Jong Ajax, koploper in de Beloftencompetitie, speelt volgende week maandag tegen nummer twee Jong FC Twente. Dit topduel wordt gespeeld op de Toekomst en begint om 18.30 uur.
Opstelling Jong Ajax:
Padt; Silva (60. Will), Alderweireld, Mac Intosch, Supusepa; Sno (60. Lazic), Sarpong (45. Schell), Enoh (45. Claasen); Martina (45. Hasselbaink), Cvitanich (45. Bodul), Manucharyan.
Eyong Enoh ging zoals altijd er vol tegen aan. Eyong Enoh ging zoals altijd er vol tegen aan.
Marco van Basten zag de wedstrijd met zijn voormalige ploegmakker Ruud Gullit. Marco van Basten zag de wedstrijd met zijn voormalige ploegmakker Ruud Gullit.