Menu
Reserves laten zich gelden

Reserves laten zich gelden

Zoals wel vaker een dag na de wedstrijd trainde de selectie van Ajax vrijdagmiddag verdeeld in twee groepen. De basispelers liepen rustig uit en speelden een partijtje voetvolley, terwijl bij de reserves het fanatisme eraf spatte. Bekijk hier de foto's.

De spelers die tegen FC Utrecht niet in de basis stonden, probeerden vrijdag te laten zien wat ze waard zijn. Tijdens de korte partijtjes liet iedereen flink zijn tanden zien. Hier houdt Dario Cvitanich (donderdag invaller) Evander Sno en Vurnon Anita van zich af. De spelers die tegen FC Utrecht niet in de basis stonden, probeerden vrijdag te laten zien wat ze waard zijn. Tijdens de korte partijtjes liet iedereen flink zijn tanden zien. Hier houdt Dario Cvitanich (donderdag invaller) Evander Sno en Vurnon Anita van zich af.
Vurnon Anita voert een inhoudelijke voetbaldiscussie met Leonardo. Vurnon Anita voert een inhoudelijke voetbaldiscussie met Leonardo.
De groene doeken op de achtergrond worden weer verwijderd, vertelde Marco van Basten. De trainer wil die kant van het trainingscomplex open laten voor het publiek. De groene doeken op de achtergrond worden weer verwijderd, vertelde Marco van Basten. De trainer wil die kant van het trainingscomplex open laten voor het publiek.
Jong Ajax-keeper Sergio Padt werd vrijdag ingezet tijdens de training van het eerste. Maarten Stekelenburg bleef binnen en Dennis Gentenaar is nog niet fit. Kenneth Vermeer was wel van de partij en verdedigde het andere doel. Jong Ajax-keeper Sergio Padt werd vrijdag ingezet tijdens de training van het eerste. Maarten Stekelenburg bleef binnen en Dennis Gentenaar is nog niet fit. Kenneth Vermeer was wel van de partij en verdedigde het andere doel.
De basisspelers tegen FC Utrecht besloten de training met een potje voetvolley. Alleen Klaas Jan Huntelaar liet het spelletje aan zich voorbij gaan. Hij zocht iets eerder de kleedkamer op dan zijn collega's. De basisspelers tegen FC Utrecht besloten de training met een potje voetvolley. Alleen Klaas Jan Huntelaar liet het spelletje aan zich voorbij gaan. Hij zocht iets eerder de kleedkamer op dan zijn collega's.
Dario Cvitanich gaf alles tijdens de training. Dario Cvitanich gaf alles tijdens de training.
Eyong Enoh doet na de training nog wat extra rek- en buikspieroefeningen. De Kameroener stond donderdag voor het eerst in de basis en hoopt zondag natuurlijk opnieuw op speeltijd. Eyong Enoh doet na de training nog wat extra rek- en buikspieroefeningen. De Kameroener stond donderdag voor het eerst in de basis en hoopt zondag natuurlijk opnieuw op speeltijd.