Menu
Reserves sparren met Jong Ajax

Reserves sparren met Jong Ajax

De basisspelers uit het duel met Slavia Praag verschenen kort op het traningsveld; zij liepen de spieren wat los na de fysieke inspanning. Op het andere trainingsveld ging het er niet zo losjes aan toe. Daar speelden de reserves een partij met Jong Ajax.

De spelers die woensdag tegen Slavia Praag in actie kwamen, beperkten zich tot een korte uitlooptraining. Herstel- en conditietrainer René Wormhoudt hield de oefeningen nauwlettend in de gaten. De spelers die woensdag tegen Slavia Praag in actie kwamen, beperkten zich tot een korte uitlooptraining. Herstel- en conditietrainer RenĂ© Wormhoudt hield de oefeningen nauwlettend in de gaten.
Na enkele loopoefeningen speelden de basisspelers samen met invaller Daley Blind een rondo. Tot zijn grote ergernis moest Dario Cvitanich vaker dan hem lief was in het midden opdraven. De spits werd tot overmaat van ramp meerdere keren tussen zijn benen door gespeeld. Na enkele loopoefeningen speelden de basisspelers samen met invaller Daley Blind een rondo. Tot zijn grote ergernis moest Dario Cvitanich vaker dan hem lief was in het midden opdraven. De spits werd tot overmaat van ramp meerdere keren tussen zijn benen door gespeeld.
Marco van Basten voerde tijdens de korte training enkele gesprekken met spelers. Naast de buitenspelers Luis Suarez en Miralem Sulejmani praatte de coach ook met Jan Vertonghen en Oleguer. Marco van Basten voerde tijdens de korte training enkele gesprekken met spelers. Naast de buitenspelers Luis Suarez en Miralem Sulejmani praatte de coach ook met Jan Vertonghen en Oleguer.
Naast de vertrouwde gezichten van de A-selectiespelers was de voltallige selectie van Jong Ajax naar het veld naast de Amsterdam ArenA gekomen. Zij speelden onder de coachende leiding van Adrie Koster en Aron Winter een intensieve oefenpartij tegen de reserves van Ajax 1. Naast de vertrouwde gezichten van de A-selectiespelers was de voltallige selectie van Jong Ajax naar het veld naast de Amsterdam ArenA gekomen. Zij speelden onder de coachende leiding van Adrie Koster en Aron Winter een intensieve oefenpartij tegen de reserves van Ajax 1.
Namens de Ajax-reserves speelden onder andere Gabri, Evander Sno, Robbert Schilder, Dennis Rommedahl, Kennedy en Eyong Enoh mee. Namens de Ajax-reserves speelden onder andere Gabri, Evander Sno, Robbert Schilder, Dennis Rommedahl, Kennedy en Eyong Enoh mee.
De reserves wonnen de partij over drie keer twintig minuten uiteindelijk met 6-0. Hier wordt de derde treffer gevierd. De reserves wonnen de partij over drie keer twintig minuten uiteindelijk met 6-0. Hier wordt de derde treffer gevierd.