Menu

Ricardo Nijland wint ontmoeting met Van der Vaart

Ricardo Nijland was de gelukkige winnaar van een prijsvraag die ABN AMRO had uitgeschreven. Hij won een ontmoeting met zijn idool Rafael van der Vaart in de Amsterdam Arena.

Ricardo had een Ajax-fanshirt ontworpen. Dat was de opdracht van de prijsvraag die de ABN AMRO had bedacht. Uit de vele inzendingen was die van Ricardo als mooiste gekozen.

Een beetje nerveus was Ricardo wel, maar toen hij plaats nam in de stoel op de Koninklijke Loge en Van der Vaart rustig met hem begon de kletsen, verwenen de zenuwen als sneeuw voor de zon.

Natuurlijk moesten eerst de handtekeningen voor het thuisfront en als eigen aandenken veilig worden gesteld. De jonge Ajacied signeerde geduldig alle kaarten en overal waar de krabbel gewild was.

Ricardo glunderde, net als zijn vader die was meegekomen. De jonge Utrechter bleek net zo'n passie te hebben voor voetbal als de Ajacied aan de andere kant van de tafel. Onder het genot van bitterballen en andere lekkernijen werden allerlei ervaringen uitgewisseld.

Tot slot kreeg Ricardo nog een hoop tips van van der Vaart om zelf een zo goed mogelijke voetballer te worden in de toekomst! Een eerste kennismaking met Ajax heeft Ricardo in ieder geval al gehad.