Menu
Richard Slaets gaat naar Ajax-PSV!

Richard Slaets gaat naar Ajax-PSV!

Richard Slaets uit Beek en Donk schreef zich in voor Strijders van de Straat 2006 en won daarmee 2 kaarten voor Ajax-PSV! Wil jij je ook nog inschrijven voor dit geweldige straatvoetbaltoernooi, kijk dan op deze site voor meer informatie.

Dit was de prijsvraag:
Aanstaande zaterdag (11 maart 19:30) staat de topper Ajax-PSV op het programma en jij kan daar bij zijn! De wedstrijd is zo goed als uitverkocht, maar Ajax Jonge Schare heeft nog 2 kaarten op de 1ste ring ter hoogte van de middenlijn!

Hoe maak ik kans op deze kaarten?
Op zondag 9 april wordt het straatvoetbaltoernooi van Ajax Jonge Schare, Strijders van de Straat, gehouden. Iedereen die zich voor vrijdag 10 maart 2006 12:00 via jongeschare@ajax.nl inschrijft voor dit toernooi, maakt kans op deze kaarten voor Ajax-PSV! De winnaar wordt vrijdagmiddag 10 maart op de site van Ajax Jonge Schare bekend gemaakt.
_________________________________________
INSCHRIJFFORMULIER
Voornaam :
Achternaam :
Leeftijd:
Adres :
Postcode :
Plaats :
Tel. nr :
Emailadres :

Introducé ja/nee (verwijder wat niet van toepassing is)
Voornaam :
Achternaam :
Leeftijd
Adres :
Postcode :
Plaats :
Tel. nr :
Emailadres :
Stuur bovenstaande gegevens op naar jongeschare@ajax.nl
__________________________________________

Strijders van de Straat 2006
Voorafgaand Ajax-AZ
Ajax speelt op 9 april tegen AZ. Een beladen wedstrijd. Om de spanning alvast iets uit de spieren te voetballen en de Ajax-fans rondom het stadion te vermaken met panna’s, dribbels en andere technische hoogstandjes, organiseert Ajax Jonge Schare vóór de wedstrijd een groot voetbaltoernooi: Strijders van de Straat 2006. Wil je meer info over Panna KO-voetbal kijk dan op: www.pannaknockout.org

Wat kan je winnen?
Het AJS-toernooi begint om 10:00 en eindigt om 14:00. Als jij denkt dat je andere Ajax-fans kunt verslaan, dien jij jezelf ze snel mogelijk aan te melden. De finale eindigt naar verwachting om 14:00 uur. Daarna liggen er voor de beste straatvoetballer onder andere twee kaartjes voor de wedstrijd Ajax-AZ klaar.

Locatie
Op de Open Dag in augustus was het Panna-toernooi al een groot succes. Tientallen leden van Ajax Jonge Schare gooiden hun trukendoos open voor het massaal aanwezige publiek op parkeerterrein P2. Ditmaal verschuift de locatie naar de ArenA Boulevard. Beter gezegd: op het speelveld tussen de FEBO, Mediamarkt en Heineken Music Hall.

Met andere baltovenaars strijd jij die dag op drie velden om de prestigieuze titel ‘Straatvoetballer van het Jaar’. Uiteraard kun je rekenen op veel publiek, aangezien er voor de wedstrijd altijd honderden fans zijn die zichzelf meestal even verwennen met een vette hamburger of een stokbroodje gezond. Als je denkt dat jij goed genoeg bent om die dag voor een lekker toetje te zorgen, meld je dan zo snel mogelijk aan.

Je krijgt voor 9 april nog meer informatie als je je heb ingeschreven!