Menu
Richard Witschge special guest op het Ajax Winterfestival

Richard Witschge special guest op het Ajax Winterfestival

Er gloort een bijzonder Ajax-debuut in de Johan Cruijff ArenA. Op zaterdag 22 december wordt de 1e editie van het Ajax Winterfestival georganiseerd. Tijdens dit festival speelt de voorpremière van de documentaire De Patatgeneratie een hoofdrol. Richard Witschge is één van de vele Ajacieden die daarbij present zullen zijn. Koop voor 1 december een ticket en maak kans op een gesigneerd exemplaar van Lefgozer, het boek van Witschge.

Tickets à € 24,95 zijn hier verkrijgbaar. Dit is inclusief een stadiontour, een bezoek aan de Ajax Gallery of Fame en toegang tot alle documentaires.

Tickets

Onder meer ook de 'Patatgeneratiegenoten' Ronald de Boer en Bryan Roy zijn bij de voorpremière. Het festival biedt een mooie kans op een ontmoeting met meer (oud-)Ajacieden.

Richard Witschge is ook aanwezig op het #AjaxWinterfestival... ��

Koop nu je tickets & maak kans op zijn gesigneerde boek! ��

➡️ https://t.co/8wULGqXYnD ⬅️ pic.twitter.com/rxcK2cKVmM

— AFC Ajax (@AFCAjax) 25 november 2018

Programma
Maar er valt op 22 december veel meer te beleven in de ArenA. Zo kunnen de liefhebbers genieten van de Ajax-docu over Johan Cruijff en de documentaire Sjakie, een leven lang Ajacied. Sjaak Swart is aanwezig om de beelden van zijn karakteristieke commentaar te voorzien. Daarbij signeert Mister Ajax ook zijn carrièreboek Sjaak Swart 80.

Bovendien geeft elk ticket recht op een self guided tour door de ArenA. Tijdens deze rondleiding kom je op plekken die normaal alleen toegankelijk zijn voor de spelers en trainers.

Het festival vindt plaats in het hoofdgebouw van de ArenA en is te bezoeken van 11:30 tot 18:00 uur.

Tickets