Menu
Riesenbeck en De Bièvre benoemd tot Ajax-lid

Riesenbeck en De Bièvre benoemd tot Ajax-lid

Luuk Riesenbeck en Louis de Bièvre zijn dinsdagavond benoemd tot lid van Ajax. De ABN AMRO-coryfeeën kregen het nieuws te horen tijdens een diner in het Amstel Hotel.

De twee nieuwe Ajax-leden: Louis de Bièvre en Luuk Riesenbeck. De Bièvre stond aan de basis van het eerste hoofdsponsorcontract van ABN AMRO en is tevens voorzitter van de RvC Amsterdam ArenA. Riesenbeck is senior accountmanager bij <i>De</i> Bank en geldt al achttien jaar als de schakel tussen Ajax en ABN AMRO. De twee nieuwe Ajax-leden: Louis de Bièvre en Luuk Riesenbeck. De Bièvre stond aan de basis van het eerste hoofdsponsorcontract van ABN AMRO en is tevens voorzitter van de RvC Amsterdam ArenA. Riesenbeck is senior accountmanager bij De Bank en geldt al achttien jaar als de schakel tussen Ajax en ABN AMRO.
De benoeming vond plaats in het Amstel Hotel tijdens een groot diner, waarbij Ajax na achttien jaar afscheid nam van ABN AMRO als hoofdsponsor. De benoeming vond plaats in het Amstel Hotel tijdens een groot diner, waarbij Ajax na achttien jaar afscheid nam van ABN AMRO als hoofdsponsor.
John Jaakke laat een ‘enveloppe met inhoud’ zien. De inhoud betrof in dit geval het lidmaatschap van Luuk Riesenbeck, die zeer verrast reageerde. John Jaakke laat een ‘enveloppe met inhoud’ zien. De inhoud betrof in dit geval het lidmaatschap van Luuk Riesenbeck, die zeer verrast reageerde.
Voormalig ABN AMRO-topman Louis de Bièvre reageerde eveneens verheugd, toen John Jaakke zijn benoeming bekendmaakte. Voormalig ABN AMRO-topman Louis de Bièvre reageerde eveneens verheugd, toen John Jaakke zijn benoeming bekendmaakte.
Ook ABN AMRO deelde cadeaus uit tijdens het diner. Hier neemt John Jaakke een prachtige foto in ontvangst van Jan Peter Schmittmann, lid van de Raad van Bestuur van de bank. Ook ABN AMRO deelde cadeaus uit tijdens het diner. Hier neemt John Jaakke een prachtige foto in ontvangst van Jan Peter Schmittmann, lid van de Raad van Bestuur van de bank.