Menu
Robbin op pad met Ajax Vrouwen

Robbin op pad met Ajax Vrouwen

De Ajax Foundation krijgt dagelijks vele wensverzoeken binnen. Ook het vrouwenteam van Ajax is populair. Zo mocht Robbin Blonk (11) dinsdag via stichting Dream4Kids met de Ajax Vrouwen mee naar België. Tijdens de presentatie van de BeNe League in Mechelen was hij de vlaggendrager van Ajax.

Bij Dream4Kids kwam onlangs de wens van Robbin Blonk binnen. De grote Ajax-fan uit Woerden wilde graag een keer de spelers van Ajax ontmoeten. Op de vraag of dat ook de speelsters van het nieuwe vrouwenteam mochten zijn, hoefde hij niet lang te na denken. En dus meldde hij zich dinsdagochtend in alle vroegte op de Toekomst om met de Ajax-spelerbus en de voltallige vrouwenselectie naar België af te reizen voor de kick-off van de BeNe League in het stadion van KV Mechelen.

Samen met zijn moeder en de Ajax Vrouwen beleefde hij een onvergetelijke trip van Amsterdam naar Mechelen en terug. Tijdens de presentatie van de Ajax Vrouwen mocht hij de Ajax-vlag dragen. Even later tijdens de wedstrijd om de Supercup tussen ADO Den Haag en Standard Luik trad Robbin op als ballenjongen.

Dream4Kids zorgt voor een positieve ommekeer in het leven van getraumatiseerde kinderen. Deze ommekeer zet angst, wantrouwen, somberheid en scepsis om in vertrouwen, blijheid, energie en levenswil. Met de ommekeer wordt een beweging in gang gezet waar het kind (en zijn omgeving) de rest van zijn of haar leven de vruchten van plukt.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl (boven) en Stephrumm

Naar de website van Dream4Kids

Net als bij de Olympische Spelen hadden de Ajax Vrouwen dinsdag ook een vlaggendrager. Net als bij de Olympische Spelen hadden de Ajax Vrouwen dinsdag ook een vlaggendrager.
Vlaggendrager Robbin liep voorop. Vlaggendrager Robbin liep voorop.
De Ajax Vrouwen én Robbin voor het bord van de BeNe League. De Ajax Vrouwen én Robbin voor het bord van de BeNe League.