Menu

Rode kaart Obodai bij verliezend GBA

Twee rode kaarten en een 3-1 nederlaag voor Germinal Beerschot Antwerpen waren het resultaat in de tweede wedstrijd van het seizoen. Ajacied Obodai werd in de tweede helft het veld uitgestuurd en doelman Luciano kon al in in het eerste bedrijf inrukken.

Bij GBA speelde Kwame Quansah voor het eerst een helft mee. De Ajacied verving Snelders in de tweede helft, maar kon samen met Kpaka geen potten breken.

Negatief nieuws kwam er volop uit Belgiƫ. Doelman Luciano moest vertrekken nadat hij een tegenstander ten val had gebracht. Na rust kon Ajacied Obodai vertrekken. De Ghanees maaide een doorgebroken speler neer en ging vervolgens de scheidsrechter te lijf die bijna tegen de grond viel.

Positief nieuws kwam er van Paul Kpaka. De spits deed in mei nog een wedstrijd mee bij Ajax, toen er werd geoefend tegen het Nederlands team. Hij scoorde toen de stand al 3-0 in Lokerens voordeel was.

Na de wedstrijd moesten de spelers en begeleiders van GBA lang wachten voordat ze veilig naar huis konden. Buiten waren rellen aan de gang.

Opstelling GBA: Luciano, Bodor, Mokoena, Monteyne, Svetlicic (42. Verbist), Haagdoren, Huysmans (58. Mutavdzic), Obodai, Snelders (46. Quansah), Cooreman, Kpaka,