Menu
Rommedahl hervat groepstraining

Rommedahl hervat groepstraining

Dennis Rommedahl heeft woensdagochtend de groepstraining hervat. De Deen kampte de afgelopen dagen met enkelklachten. Bekijk het fotoverslag van de oefensessie.

Dennis Rommedahl deed woensdag weer mee met de groep. De Deen miste afgelopen weekend het duel met De Graafschap omdat hij last had van zijn enkel. Het lijkt erop dat Rommedahl op tijd fit is voor de wedstrijd van zondag tegen FC Groningen. De aanvaller bleef zelfs wat langer dan zijn collega’s op het veld staan om af te werken op doel. Dennis Rommedahl deed woensdag weer mee met de groep. De Deen miste afgelopen weekend het duel met De Graafschap omdat hij last had van zijn enkel. Het lijkt erop dat Rommedahl op tijd fit is voor de wedstrijd van zondag tegen FC Groningen. De aanvaller bleef zelfs wat langer dan zijn collega’s op het veld staan om af te werken op doel.
Ook met Gabri gaat het de goede kant op. De aan zijn hamstring geblesseerde middenvelder werkte dinsdag met conditietrainer René Wormhoudt aan zijn herstel.
Een aantal Ajacieden sloot de training af met een potje voetvolley. Een aantal Ajacieden sloot de training af met een potje voetvolley.
Jeffrey Sarpong liet het voetvolley aan zich voorbij gaan en oefende na afloop van de reguliere training met Kenneth Perez op afstandsschoten. Jeffrey Sarpong liet het voetvolley aan zich voorbij gaan en oefende na afloop van de reguliere training met Kenneth Perez op afstandsschoten.