Menu
Roode Pelikaan langer bij Ajax

Roode Pelikaan langer bij Ajax

Managing directeur Vincent Peeters van Roode Pelikaan zette zondag voorafgaand aan het duel met FC Utrecht zijn handtekening onder een contractverlenging van Roode Pelikaan met Ajax. ,,Wij zijn blij met deze verlenging", aldus Peeters.

De samenwerking tussen Roode Pelikaan en Ajax, die al enkele seizoenen liep, is verlengd tot het einde van het seizoen 2012 met eveneens een optie voor nog twee jaar. René Jansen is verantwoordelijke voor de marketing van Roode Pelikaan en is tevreden met de verlengde samenwerking: ,,Wij staan voor kwaliteitskoffie voor de horeca. Als duurzaam partner en totaalleverancier met een landelijk serviceapparaat bieden wij méér dan koffie alleen. Wij vinden het een groot goed het Ajax-personeel in de ArenA, op de Toekomst en in de Ajax Experience van koffie te voorzien.”

Het commerciële team van Ajax is blij met Roode Pelikaan. Het commerciële team van Ajax is blij met Roode Pelikaan.

Roode Pelikaan is een zeer klassiek koffiemerk, legt Peeters uit. ,,Roode Pelikaan is een van onze concepten. We richten ons met dit merk op de horeca en evenementen. Om ons dan bij Ajax aan te sluiten is een logische keuze", aldus de geboren Eindhovenaar die de lichtstad twaalf jaar terug verruilde voor Amsterdam. ,,Roode Pelikaan is van oorsprong Tilburgs, maar omdat Ajax de rijkste historie van Nederland heeft, willen we daar wel mee geassocieerd worden."

Commercieel directeur van Ajax, Henri van der Aat is verheugd over de verlenging van Roode Pelikaan: ,, Koffiesupplier Roode Pelikaan is, als onderdeel van Autobar Holland, een grote goede speler in de markt. Wij zijn blij met deze overeenkomst.”

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees