Menu
Rosales als eerste terug bij Ajax

Rosales als eerste terug bij Ajax

Mauro Rosales is de eerste Ajacied die terug is van 'vakantie'. Echt vakantie heeft de Argentijn niet gehad, want de tijd in zijn geboorteland heeft hij voornamelijk gebruikt om te revalideren van een enkeleoperatie. ,,Ik ben blij dat ik weer kan trainen", liet een opgeluchte Rosales weten.

Rosales meldde zich dinsdag weer bij zijn club. Toen trainde hij nog binnen, maar woensdagochtend mocht hij voor het eerst sinds begin april het gras weer onder zijn voeten voelen. Onder leiding van fysiotherapeut Ricardo de Sanders schoot Rosales een paar ballen en moest hij vooral loopwerk verrichten.

In Argentinië werd de aanvaller geopereerd aan zijn enkel, een blessure die hij begin april in de wedstrijd tegen Willem II opliep. ,,Ik ben blij dat ik nu weer met de bal kan trainen, want dat mocht ik in Argentinië niet doen. Bij het schieten voel ik mijn enkel wel, maar dat is normaal. Verder gaat het heel goed met me, ik hoop zo snel mogelijk weer fit te zijn", aldus de Ajacied.

Ajax internet tv had dinsdag een uitgebreid interview met de Argentijn, dat in de loop van donderdag gratis te zien zal zijn op ajax.nl.

Bekijk andere video's op Ajax internet tv >>